Nöi:
Raclette Chimichurri: Südamerika schmilzt mit dr Schwyz.
Raclette mit Champagner: Ä edle Raclettechäs! Dä muesch probiere...
Raclette Café de Paris: Vivre la France tifft ds schwizer Nationalgricht.
Edelblau-Raclette: Nid nume für di Blaublüetige.
Raclette mit Trüffel: Achtung d Trüffelsöili näme scho d Fährte uf!
Natur Seiler Sarnen: Mind. 6 Monät alt, me seit är sig dr Bescht!
Raclette mit Rindsspäck: Chäs mit Fleisch, ä "verloffni" Abwächslig.
Raclette mit Portwy-Pfäfferchörner: Richtig chraftvoll im Gschmack!
Raclette mit Chilli: Da het me dr Chili nid nume dr näbe gstellt...
Raclette us dr Röicki: Wie us Müetis Rouchchuchi; het dä e Gschmack...
Raclette mit aromatische Wildchrüttli: Ä urchig guete "Wurf"!
Raclette mit Paprika: Mit äre schöne fine "rote" Note, cheibe guet...
Raclette mit Chnoblouch: Chumm i gibe dr äs Müntschi, de hesch ono öppis dervo...
Raclette mit Safran: Das isch ä richtige gäube "Exot" hie im Chäsland!
Raclette mit gröstete Zibele: Ä Chäs wie zu Grossättis Zyte!
Raclette mit Waldpilze: Nid nume für Pilzsammler ä Gnuss!
Raclette mit Bärlouch: Früehligsduft ligt i dr Luft...!
Raclette mit Rosa Pfeffer: Ä Goume- u Ougefröid!